lørdag, november 18, 2006

Lørdag i Belgien

Så er det heldigvis weekend igen og solen skinner, så det hele er ganske dejligt. Vi er inviteret ud til en gang helt almindelig gang hønsekødssuppe i aften, så det er jo næsten som at være hjemme i Danmark. Ea er en smule mellemfornøjet, men der er også flere tænder på vej - kindtænder - så det er sikkert det, der trykker. Ellers en stille og rolig dag og det er ganske rart, når nu mor har været i Strasbourg hele ugen.

fredag, november 17, 2006

Prøve

Her en lille prøve, der snart bliver slettet.

Ezentúl magyarul is!

Aki ismeri eddigi honlapunkat tudja -nagyon jó a szándék, de nem mindig elég erös ahhoz, hogy a képekt és más újdonságok el is jussanak a netig. Föleg magyarul is. De most még egyszer megmondom: igyekezni fogunk legalább indönként írni meg feltölteni egy-két képet...
Addig is, élvezzétek Ea-val a gumicsizmás esötúrát!

Velkommen

Dette er så vores første post på den nye, smarte og aldeles moderne blog. Vi har indset, at det med at opdatere hjemmesiden med jævne mellemrum ikke helt lader sig gøre. Derfor denne nye detalje. Sagen er nemlig, at man kan poste hertil via mail - altså vi kan selv poste hertil via mail. Dermed er det faktisk en risiko for at der hele tiden kommer nyt. Ja, risikoen ligger vel i at nyhederne bliver lidt udvandede, men lad nu det ligge. En anden spændende detalje ved dette er, at I der læser med, kan skrive små kommentarer til de enkelte poster. Bare klik på "Comment" og skriv løs. Vi glæder os allerede.