lørdag, november 25, 2006

Ugye milyen gyönyörü?


Igaz, ez a kép már pár hónapja készült, de csak most kaptuk meg apámtól, ai készítette, és nekem nagyon tetszik. Akkor készült, amikor a szüleim meglátogattak minket itt Brüsszelben. Persze, küldtek Dániából ajándékot; ezt nézi annyira. (Nem is csoda, felfújható madarat kapott, amivel mi sem tudtunk igazán mit kezdeni! :) )

fredag, november 24, 2006

endelig weekend!

Puha, sikken en uge på arbejdet! Rundet af med et møde, som belyste (eller fra min synsvinkel snarere forplumrede) forskellen på tilbagesendelse, udsendelse og udvisning… Det holdt hårdt, men så er det jo skønt at komme hjem og sidde og kigge på et badende barn, der lader til primært at være optaget af, hvordan bægeret skal vende, for at vandet bliver i det, når man tager det op! Med den konsekvens, at man jo kan drikke sit eget badevand. Der er ellers lagt op til en lækker weekend med dansk julemarked (! Vi er jo en del af en eksilkoloni) og en klassisk koncert i morgen aften, hvor Ea skal passes af en af mors kolleger J

torsdag, november 23, 2006

Dagens note fra AK

Ja, vi har jo ikke helt koordineret opdateringen af denne blog. Både Line og jeg kan jo sidde og skrive til den på samme tid, men det betyder så også, at der hele tiden kommer nye vinkler på og situationsrapporter fra vores store udlandseventyr. Ikke at det lige idag er det store eventyr. Mor er på arbejde, far skal til fransk og Ea er i vuggestuen en hel dag - ja, altså jeg regner da med at hente hende inden kl. 18.30, men i teorien kunne hun blive der hele dagen. Hun er ved at være rigtig glad for det. Dog ved jeg ikke, hvad der foregik igår, hvor hun sov, da jeg hentede hende kl. 15. Hun havde da sovet siden kl. 12, så det må tage hårdt på energien at have en hel masse rollinger at lege med. Det er nok knap så anstrengende at lege med far derhjemme selv om han gør sit bedste.
I weekenden skal vi muligvis på det store danske julemarked. Efter sigende stedet/begivenheden hvor man kommer for at blive set, så det må vi jo hellere. Samme kilde oplyser, at salget og overskuddet fra markedet går til at holde præstegården kørende, så hvis man trænger kan man købe jordens dyreste remoulade her. Jeg tror bare, at jeg venter til jul i DK med den slags.

søndag, november 19, 2006

søndagsstemning

I dag var en rigtig novembergrå regnfuld søndag, hvor den eneste udendørsaktivitet var et smut hen på den nærmeste legeplads med et lettere snottet og halvsløjt barn….

Ea er endnu ikke helt på toppen efter en omgang feber og forkølelse, og så er hendes nye kindtænder (!) vist også årsag til nogen utilfredshed. Alligevel er det nu hyggeligt med sådan en dag, hvor man slet ingenting skal!