lørdag, oktober 11, 2008

Mmm...med vilje!


Far og Ea bager kage, for vi skal have gæster idag. Og der skal en med vilje-stang i, så det skal nok blive lækkert... I mellemtiden for mor bevist sine uimponerende evner som fotograf: det er endnu ikke lykkedes at knipse, når Katinka smiler. Det gør hun ellers meget. Og helst så sløret er luften i sommerhuset normalt heller ikke!

onsdag, oktober 08, 2008

Far, du almægtige....

Vi ved godt, at vores børns tiltro til os er stor. Vi kan se det hver dag i Katinkas ansigt, når hun ligger og kigger sig omkring, og pludselig lyser op i et forklaret smil, når man træder ind i synsfeltet (dvs. ind foran hendes ansigt i ca 1 ms afstandJ ), men Ea for mår at sætte ord på:

I morgen er det AKs fødselsdag. Vi har naturligvis lagt mange hemmelige planer, og talt om, at det var på torsdag. Og i går var spændingen pludselig blevet for stor, for da spurgte hun sin far, da han var inde og sige godnat , om det var torsdag i morgen? Nej, først i overmorgen, var svaret. Og Ea: ’Far, det SKAL være torsdag i morgen!’ –efterfulgt af hysterisk gråd, som tydeligvis skulle overbevise ham. At det ikke virkede, gjorde åbenbart ingen indtryk, for scenen gentog sig imorges. Men måske skyldes det faderens forsøg på at dæmpe gemytterne med et ’vi kan jo altid håbe på, at det bliver torsdag i morgen…’