fredag, april 13, 2007

Sol og varme, tur til Danmark

Så er vi hjemme igen efter en dejlig tur til Danmark. Den bød på weekend i sommerhus, Påskefrokoster og et enkelt bryllup, så der skete noget hele tiden. Ea fik leget og sludret med bedsteforældrene i et væk, så vi håber, alle parter lige kan klare sig i den næste måneds tid, indtil vi påny skal en smut hjem til DK (til flere bryllupper).
Der sker utroligt meget nyt lige i disse uger. Både for Line og AK, men så sandelig også for Ea. Vi mener, hun er begyndt at sige au revoir i stedet for hej hej. Det lyder ganske vist mest som avar, men det tæller vel også. Derudover udvikler hun sin gavtyve-natur med lidt grænsesøgende opførsel. Det er som sådan sjovt nok, men desværre får man af og til indtryk af, at man ikke siger andet en "nej". Særligt, når hun er på vej ned ad trappen på egen hånd, kan ens tryk på "nej" blive lidt voldsomt, men det er jo for hendes egen skyld. Iøvrigt går hun fint både op og ned ad trapper, men det kan jo blive hårdt og dermed usikkert, så helt på egen hånd skal hun helst ikke endnu.
Mht. Line, så har hun haft sidste arbejdsdag som freelancetolk og begynder på mandag sit nye liv som fastansat. Arbejdsmæssigt bliver det ikke den store omvæltning, men på andre områder skulle det gerne betyde mere ordnede forhold end hidtil. Vi var ellers lige kommet ind i sygekassen og havde fået de mange regninger fra de sidste måneder refunderet, men nu skulle det efter sigende blive ordnet permanent via Lines arbejde.
AK synes også at være på vej i arbejde om end kontrakt og den slags lader vente på sig. Så foreligger store og sandsynligvis besværlige møder på kommunen, da det belgiske skattesystem sandsynligvis bliver AK's skattesystem fremover. Uha, det bliver ikke sjovt...
Nå, alt i alt tilfredshed og glæde her i det belgiske. Solen skinner og det er varmt. Livet synes også generelt at tilsmile os, så vi klager ikke.