torsdag, juni 05, 2008

Klimaændringer




Hvis der er nogen tilbage, der ikke tror på det der med klimaændringerne, så kom til Bruxelles og oplev belgisk regntid. Har en vag fornemmelse af, at den ikke burde ligge fra marts til juni.... Nej, ok solen titter da frem fra tid til anden, og så drøner vi straks på legepladsen eller bare ud i verden! I lørdags var vi fx på udflugt i Ardennerne. Ikke at solen skinnede, men det regnede da i det mindste ikke, så det var skønt, selvom det der med de flotte udsiger måske ikke altid siger en 2 ½-årig så meget; når vi så noget, hun syntes om, var reaktionen: jeg vil derhen -NU!
Vi voksne nåede snarere frem til den konklusion, at det faktisk er et ret smukt land, vi bor i, og at området og udsigterne nok ville være værd at vende tilbage til på en klar dag :)
Ellers fører det kedelige vejr jo en del inde-tid med sig, men heldigvis kan nogle af familiens medlemmer da sagtens spile badminton indendørs, selvom andre efterhånden får sværere og sværere ved at hæve sig op på sofaen. Er ellers ikke så tung som med Ea, men det betyder åbenbart ikke noget for balancepunktet; det er så dårligt, at mor falder på halen fra hugsiddende stilling, bare man skubber til hende....