fredag, juni 04, 2010

weekend!

Sol og sommer over byen; børnene har været en tur i baljen på terrassen og vi har spist og danset! ude... Det der med dansen var nu mest pigerne, omend Katinka ihærdigt forsøgte at få os andre med vha. sit nye ordforråd: "dass" (dans!)"babo" (bravo) og "applo" (klap!) Uimodståeligt!
Hun kan også sige "plass" (legeplads) og en masse andre nye ord, som dog stadig kræver lidt rutine at genkende. Bl.a. har hun nu også tilegnet sig Eas første klassiker "åh nej" i en lidt mere frankofil udgave; hun siger "ah non!" Og sådan er de så forskellige :)

tirsdag, juni 01, 2010

et par billeder...

De er godt nok allerede en måned gamle, fra vores weekend i Paris, men det er først nu, vi begynder at komme op til overfladen igen!



søndag, maj 30, 2010

Mads, Mads, Mads....

Katinka lærer hele tiden nye ord på to sprog, men vi har stadig lidt svært ved at fange dem. Fx. i dag, da hun sad ved frokostbordet og blev ved med at insistere: "Mads, Mads, Mads..." Vi grinede lidt, og kunne ikke forstå, hvem Mads mon var. Indtil hun nærmest kravlede op på bordet for at få fat i osten. Fromage, altså. Aha!