tirsdag, februar 14, 2012

Valentinsdag og karnehvalp

Nu har vi jo været til fastelavnsfest i kirken i søndags, men Katinka skal osse klædes ud i morgen, hvor hun siger, der er karnehvalp (!) i skolen...
Ea kom også hjem med overraskelser i dag: hun havde en rose i hånden, da hun kom ud, og et kort øjeblik troede jeg de søde små var blevet udstyret med blomster til deres mor som til mors dag, men nej, den havde hun fået af en af drengene fra klassen, udover nogle kærestebreve, hvoraf hun dog havde smidt nogle ud, fordi skribenten ikke skriver så pænt... Ved næsten ikke, hvad jeg skal tænke; det er selvfølgelig dejligt, at hun er populær, men vi havde da regnet med ikke at skulle forholde os til det m drengene før engang om 8-9 år!

søndag, februar 12, 2012

Tiden går...

Og den går rivende hurtigt! Så er det allerede en uge siden vi kom tilbage fra skiferie, og pigerne finder på nye, sjove ting hver dag. Fx har Liva for et øjeblik siden taget strømperne af sig selv for første gang, og så er det jo man tænker " nåh, ja, det gør babyer jo osse...." og i dag rækte hun for første gang rigtigt ud efter mor :)