søndag, januar 18, 2009

Stor pige!




Katinka har jo fået mos og grød (og vælling) hver dag, siden vi ankom til Bruxelles, og nu er der faktisk sket det, at hun for første gang har tømt sin tallerken for 1/2 dl grød! Så begynder det at kunne erstatte noget af amningen snart, hvilket jo også er planen, for mor starter jo på job igen den 15. februar...


Men hun vokser bare så hurtigt og er nu også begyndt at sidde selv på gulvet -hun har kunnet holde sig oprejst i en uges tid, men nu tør man næsten vende ryggen til, hvis der bare er et godt faldunderlag. Før eller siden tilder hun i en vilkårlig retning!


På det sociale område er mor og far med et blevet overhalet indenom af storesøster, som følges med tilbedende blikke, særlig når hun smasker og laver uappetitlige lyde med mad i munden. Heldigvis er interessen gensidig, for Ea er hurtig til at samle alt det legetøj op, som Katinka smider på gulvet, eller bare stikke hende noget andet, hvis hun er utilfreds. Og ligger hun og brokker på gulvet, er Ea nu gået fra at råbe "mor, Katinka skriger!" til at sige sjove lyde og trykke på alt det lydlegetøj, der er i nærheden.... Måske er 2 børn ikke altid lig med dobbelt så travlt?!