onsdag, marts 17, 2010

[abala:j]

Katinkas mest hyppigt brugte ord p.t. Desværre ved vi ikke, hvad det betyder, hvilket godt kan være lidt frustrerende, når hun råber det mere og mere utålmodigt under hele godnatlæsningen... Nogen gode bud? Vi har selv overvejet både 'ballade' og 'op at lege', men ingen af delene giver rigtig mening, mens man peger ivrigt i et Anders And-blad!

søndag, marts 14, 2010

Nye rekorder...

Så er en dejlig uge i Pøt desværre nået til vejs ende. Der blev tid til at se både familie og venner - ude og hjemme, og så fik vi også lige tid til at nyde sommerhuset og haven, hvor der så småt var ved at dukke lidt forårsblomster op. Vi fik da i hvert fald set vores første vintergæk.
Derudover medførte turen nye rekorder mht. transporttid. På turen til Pøt fra Bruxelles måtte vi således strække det over ufattelige 14 timer pga. sne. Men, så kunne vi da heldigvis slå rekorden og ankomme til Bruxelles her i eftermiddag efter kun lige 10 timer. Det var fantastisk dejligt og så var der også her i haven små grønne spirer, så vi forventer fuldt udbytte af haven her i foråret.