onsdag, august 15, 2007

Maria Himmelfart

Endnu en surprise-helligdag uden så meget som en liter mælk i huset! Hvornår lærer de der utjekkede forældre det mon? Der gik i hvert fald nogle timer, før vi opdagede det; men efter adskillige frugtesløse opringninger til lægen, frisøren og sygekassen (der var mærkeligt nok inden af dem, der tog telefonen!), ville Ea og mor i parken, og så begyndte det da at dæmre, da vi så, at alle butikker var lukkede! Selvom en del af dem nu er lukkede i forvejen, vi er tilsyneladende kommet tilbage lige tids nok til at opleve Bruxelles stort set lukket og slukket, det er åbenbart nu man holder ferie! Og vejret har da også været ok, sol og overskyet, så vi nyder de sidste 'ferie'-dage, som kun afbrydes for en kort bemærkning, når jeg bliver ringet op og bedt om at cykle ind og vise min tilstedeværelse i Parlamentet. Arbejde skal jeg først om 10 dage!
Så parker og legepladser (peje-las)står den på - Ea har til forældrenes store overraskelse i dag præsteret en selvstændig kolbøtte på græsset, men hun er også helt pjattet med det græs nu; ruller rundt og hopper op og ned, så hun får rigtig taget revanche for sin tidligere græsfobi!
Sien hjemkomsten fra Danmark har hun også testet sin nye Kaj og Andrea-DVD, og vi har kunnet konstatere, at barnet selvfølgelig har god smag -hun er vild med det klassiske afsnit med vandkamp, godt nok så meget, at hun blev ved at kræve mere 'kammer vand' og fik et hysterisk flip, da aftensmaden blev sat på bordet og fjersynet slukket....