tirsdag, juli 21, 2009

Et kort smut i Belgien

Så har vi indledt sommeren med først en smuttur til Danmark for at fejre pigernes første kusines - Johanne - navngivning. Det blev også tid til en tur med i Djurs sommerland til stor fornøjelse for alle. Nå ja, Katinka må nok lige vente nogle år, inden den slags for alvor bliver sjovt, men vi andre fandt i hvert fald forlystelser, der passede til vores smag. Som f.eks. Ea, der fik en 5-6 ture eller noget i den retning på hestene. Det betød intet, at det var mekaniske heste. De havde både lyd og bevægelse.
Efter en uge i det danske, hvor Line og jeg også lige nåede en smut til Skagen, fortsatte vi til Strasbourg, da Line trods alt fra tid til anden skal arbejde - nogen skal jo gøre det. Her kunne vi så få en fornemmelse af de nyvalgte parlamentarikeres forståelse af deres pligter. Således oplevede vi Messerschmidt slentrende på strøget med sin Bakke-sangerinde på et tidspunkt, hvor der vist ellers var måde i hans gruppe. Jens Rohde brillerede med at komme for sent til sine møder, hvorefter han som den eneste brugte tiden til at sms'e og forlade lokalet for at snakke i telefon. Ja, man tænker jo sit.
Nu er vi så lige 8 dage Bruxelles, hvorefter turen igen går til Danmark, hvor vi vil opholde os det meste af august. Der er lidt sommerhus-projekter på programmet og så skal vi forhåbentlig se familie og venner! Lad det være en opfordring...