onsdag, april 02, 2008

stor pige -nu uden sut!

Der er selvfølgelig sket en mio. ting, siden denne blog sidst blev opdateret… Bl.a. har vi været på påskeferie i snestormen i Danmark, hvor Ea var ude og kælke en masse, og rigtig blev forkælet med påskeæg og råhygge med hele familien. Og vi andre var på sommerhusjagt i Østjylland. Og det ser faktisk ud til at bære frugt, meget spændende! Mens vi var i Danmark, aftalte vi med Ea, at når vi kom tilbage til Bruxelles, så var det slut med sutten. Og vi var meget spændte på, hvordan hun ville tage det, for hun var i hvert fald ikke suttefri i ferien! Men da vi var kommet hjem, måtte vi jo så forsøge os, og selvom det stadig kræver lidt ekstra puttetid og måske en ekstra sang eller historie, så går det faktisk utroligt godt. Og sutterne blev pakket i en fin pakke, som skulle sendes til mormor. Det var dog måske alligevel lidt grænseoverskridende, for hun vil ikke være med til at sende dem, hun vil kun give pakken personligt til mormor, næste gang vi kommer på besøg. Men pakket og tapet ind er de i hvert fald, og så må vi se, om hun glemmer alt om det i mellemtiden, eller om de faktisk skal med til Danmark, når vi skal hjem til konfirmation store Bededag.

Hun er virkelig ved at blive en stor pige på flere måder, så mon ikke hun også er klar til at blive storesøster til sommer…. Hun har i hvert fald lugtet lunten, for da jeg fortalte om en af de gravide, vi kender, at hun var tyk, fordi hun skulle have en baby, så kiggede hun lidt på mig og sagde: ’mor oss tyk, oss fordi mor ha baby?’ (Verdens klogeste barn, selvfølgelig!)

Men det der med, at babyen er i maven, det er vi ikke kommet til endnu. Til gengæld ved hun, at babyen kommer, når Ea er 3 år (termin stort set på hendes fødselsdag), så det kan godt få hende til at snakke ret meget om fødselsdag. Heldigvis er der da andre, der har fødselsdag i mellemtiden, og så kan vi jo fejre dem ;)