fredag, august 08, 2008

Ekstra info

Lillesøster vejede v. fødslen 3650 g og har nu tabt sig 180 g men spiser flittigt.... Hun er 53 cm, og fylder en str. 50 noget bedre ud, end hendes søster gjorde i sin tid.
Og så har hun fået et navn: Katinka!

onsdag, august 06, 2008

Endelig storesøster!


Mandag d. 4.8.2008, på terminsdagen, kom hun endelig, den længe ventede lillesøster! Mor havde brugt det meste af dagen på ukonstruktive småveer, så det var ret nedslående, da vi kom ind på hospitalet og fik at vide, at fødslen slet ikke var igang endnu... Men vi blev heldigvis ikke sendt hjem med det samme, og det var godt, for som den stolte fader siden proklamerede, gik det fra 1 til 10 (cm) på en time og 10 minutter! Så lige pludselig fik de travlt med at få os ind på en fødestue og forsøge at nå at fylde et badekar, hvilket dog ikke lykkedes i tide - kl 20.05, ca 1,5 time efter ankomst til hospitalet, var hun ude. Og skreg straks og var vældig fin og livlig, og var klar til at amme, før mor overhovedet var blevet syet!
Vi havde jo selv valgt at føde i Danmark, men det betød jo så også, at fødslen skulle foregå ambulant, så vi blev sendt hjem ved midnatstid -mor og barn fik dog tilbudt overnatning, men vi ville helst blive sammen. Og dagen efter kom den stolte storesøster så hjem fra sit ophold hos mormor og morfar!